Yanmar

Yanmar

Yanmar vertrouwt op een geschiedenis van meer dan honderd jaar en is gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten in relatie met de in eigen huis ontwikkelde yanmar dieselmotoren. Yanmar is actief in de industrie, scheepvaart, bouwsector en de landbouw. Yanmar levert dieselmotoren voor de industrie en scheepvaart en bouwt een complete range bouwmachines van een compacte rupsdumper tot een volwaardige kraan voor de bouwsector. Ook in de landbouw is yanmar actief en hebben ze een breed leveringsprogramma van tractoren van 21 tot tractoren van 200 pk (in japan).

Yanmar agriculture productrange

Yanmar heeft een sterke reputatie opgebouwd en is wereldwijd een belangrijk merk op het gebied van tractoren. kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop! De range tractoren voor Europa bestaat uit de SA serie subcompacttractoren (van 21 tot 26 pk) en de nieuwe lijn YT tractoren (van 35 tot 60 pk).

Wilt u meer informatie over een bepaald product kijk dan naar de uitgebreidere informatie per model. Mocht u meer informatie willen kunt u altijd contact opnemen met Duteweert Miniwerktuigen.